Διαγωνίσματα...
+2
SavvaS
Obi
6 απαντήσεις
Σελίδα 3 από 3
Σελίδα 3 από 3 • 1, 2, 3
Απ: Διαγωνίσματα...
ομγ(αυτό ήταν ένα OMG αλλά βαριόμουν να το σβήσω)
μην μπερδεύεται τον κόσμο με τα nicknames
μην μπερδεύεται τον κόσμο με τα nicknames
αυτος φταει!!
ο βασσσσιιιιιιιιιιιιλης!!
σου αρεσε obi??
χαρχαρχαρχαρ
ο βασσσσιιιιιιιιιιιιλης!!
σου αρεσε obi??
χαρχαρχαρχαρ
fallen- Pure Blood
- Αριθμός μηνυμάτων : 893
Ημερομηνία εγγραφής : 10/09/2008
Τόπος : not ur bussiness...i am like everywhere so piss off
α ναιιιιιιιιιιιιι
""
προς santa billy
σ ειπα τι θελω φετος ε??
ναι ενα ps3!!!!
και αυτν τν ευχη π σ κανω καθε χρονο αλλα ποτε δν μ τν πραγματοποιεις
να αξαφανισεις τις αδερφες μ!
με εκτιμηση
ενας κρυφος θαυμαστης σου
ΥΓ:ααααααα μν πεις αυτη τν φορα απο τ τζακι γιατι στο καινουργιο σπιτι δν εχουμε τζακι αλλα σομπα..απλα δωσε τα δωρα στο μπαμπα και τν μαμα...ξερουν αυτοι το δρομο...
""
προς santa billy
σ ειπα τι θελω φετος ε??
ναι ενα ps3!!!!
και αυτν τν ευχη π σ κανω καθε χρονο αλλα ποτε δν μ τν πραγματοποιεις
να αξαφανισεις τις αδερφες μ!
με εκτιμηση
ενας κρυφος θαυμαστης σου
ΥΓ:ααααααα μν πεις αυτη τν φορα απο τ τζακι γιατι στο καινουργιο σπιτι δν εχουμε τζακι αλλα σομπα..απλα δωσε τα δωρα στο μπαμπα και τν μαμα...ξερουν αυτοι το δρομο...
fallen- Pure Blood
egw 8elw 1 kalitero pc, 1 ps3 kai 10000000 euro an ginete
savvas
ΥΓ: autin tin fora den 8a 3exasw na afisw anixto to tzami min exoume pali atiximata
savvas
ΥΓ: autin tin fora den 8a 3exasw na afisw anixto to tzami min exoume pali atiximata
εγώ θα ήθελα ένα μπουφανάκι billabong ξέρεις σα κι αυτά που χει στα frozenwave που κανουν 200 ευρώ το ένα....και ένα PSP.και μην μπεις απ την καμινάδα γιατί την φράξαμε
egw,agaphte mparmpa-billy 8elw(krata katalogo*pare megalo xarti okei?)ps3,psp,wii,skate,inlines,laptop,kainourgio kinhto(kata protimhsh ekeino to panakrivo me tn touchscreen),kamia 20 paixnidia gia to GBA,alla tosa gia to DS,alla tosa gia to pc,allh mia 20aria gia to ps2,syn 20 gia to psp kai alla tosa gia to ps3!!!kai (telos) alla 100.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000.052,1239164821629162 eurw!!!ante akoma edw eisai?????
mystyrios- Pure Blood
- Αριθμός μηνυμάτων : 810
Ημερομηνία εγγραφής : 30/06/2008
Τόπος : Kaisarianh
πω πω βρε μυστ αι βασιλης ειναι ο ανθρωπος οχι μαγος!!
kai εξαλλου δν θα χορανε στν σακο
τν το περασες mairy poppins??
fallen- Pure Blood
kala mwre an einai gia to skate ekana 1 la8aki!!!finger skate 8elw!!!fallen έγραψε:πω πω βρε μυστ αι βασιλης ειναι ο ανθρωπος οχι μαγος!!
mystyrios- Pure Blood
to parakanes ligo re (ti ligo poli alla pame parakato) ides pou zitisa lefta kai zitises kai esu?????? aaaaaaaaa kai oxi kai mparmpa-billy ton agio a8eemystyrios έγραψε:egw,agaphte mparmpa-billy 8elw(krata katalogo*pare megalo xarti okei?)ps3,psp,wii,skate,inlines,laptop,kainourgio kinhto(kata protimhsh ekeino to panakrivo me tn touchscreen),kamia 20 paixnidia gia to GBA,alla tosa gia to DS,alla tosa gia to pc,allh mia 20aria gia to ps2,syn 20 gia to psp kai alla tosa gia to ps3!!!kai (telos) alla 100.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000.052,1239164821629162 eurw!!!ante akoma edw eisai?????
Λοιπόν..άρα έχουμε:
+3 αδερφές για τον kyle(μου το ζήτησε η μαμά σου),
να πάρω όλα τα λεφτά του σάββα γιατί τα χαλάει σε άσκοπα φροντιστήρια αγγλικών(μου το ζήτησε ο απέναντι γείτονας που έχει φρίξει με την προφορά σου),
και να πάρω όόόόλες τις κασέτες απο τον μυστ!(και τις κονσόλες).Μου το ζητά η συνείδησή μου κάθε μέρα(!!!).
να πάρω όλα τα λεφτά του σάββα γιατί τα χαλάει σε άσκοπα φροντιστήρια αγγλικών(μου το ζήτησε ο απέναντι γείτονας που έχει φρίξει με την προφορά σου),
και να πάρω όόόόλες τις κασέτες απο τον μυστ!(και τις κονσόλες).Μου το ζητά η συνείδησή μου κάθε μέρα(!!!).
gt askopa den me exeis gia louger??????Obi έγραψε:Λοιπόν..άρα έχουμε:
να σε εχει για τι?SavvaS έγραψε:gt askopa den me exeis gia louger??????Obi έγραψε:Λοιπόν..άρα έχουμε:
εχμμμμ..
μηπωσ εννοεις loser??
fallen- Pure Blood
αα για μένα δεν είπε τπτ άρα θα μ φέρει αυτά που ζήτησαObi έγραψε:Λοιπόν..άρα έχουμε:
τυχεροοοοοοοοοοος
εισαι εσυ
να δω εγω τι θα κανω,......
εισαι εσυ
να δω εγω τι θα κανω,......
fallen- Pure Blood
tn obi ennow reeeeeeeeeeeeeeeSavvaS έγραψε:to parakanes ligo re (ti ligo poli alla pame parakato) ides pou zitisa lefta kai zitises kai esu?????? aaaaaaaaa kai oxi kai mparmpa-billy ton agio a8eemystyrios έγραψε:egw,agaphte mparmpa-billy 8elw(krata katalogo*pare megalo xarti okei?)ps3,psp,wii,skate,inlines,laptop,kainourgio kinhto(kata protimhsh ekeino to panakrivo me tn touchscreen),kamia 20 paixnidia gia to GBA,alla tosa gia to DS,alla tosa gia to pc,allh mia 20aria gia to ps2,syn 20 gia to psp kai alla tosa gia to ps3!!!kai (telos) alla 100.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000.052,1239164821629162 eurw!!!ante akoma edw eisai?????
mystyrios- Pure Blood
Σελίδα 3 από 3 • 1, 2, 3
Σελίδα 3 από 3
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης