Διαγωνίσματα...
+2
SavvaS
Obi
6 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 3
Σελίδα 1 από 3 • 1, 2, 3
Διαγωνίσματα...
Ρε παιδιά,έχετε κανα γούρι,διοτι στα 3 τελευταία αποανωτά διαγωνίσματα,αν και ξεσκίζωμαι στο διάβασμα,παω χάλια!Κατι να βοηθήσει;-τυχερο boxerακι κι έτσι..
Απ: Διαγωνίσματα...
egw opote exw diagonisma exw stin tsepi mou kapia *ikonitsa dokimase to piani (*ikonitsa agiou apo eklisia)Obi έγραψε:Ρε παιδιά,έχετε κανα γούρι,διοτι στα 3 τελευταία αποανωτά διαγωνίσματα,αν και ξεσκίζωμαι στο διάβασμα,παω χάλια!Κατι να βοηθήσει;-τυχερο boxerακι κι έτσι..
αν εχεις πολυ αγχος την ωρα του διαγωνισματος οτι και να κανεις δεν προκειτε να θυμηθεις τιποτα...επισης δεν πρεπει να εχεις αγχος ουτε οταν διαβαζεις....για γουρια τι να σου πω αγορι μου εγω περσι ειχα 1 μολυβι που το χρησιμοποιουσα μονο στα τεστ αλλα και φετος 20 εγραψα χωρις και χωρις αυτο.....
mystyrios- Pure Blood
- Αριθμός μηνυμάτων : 810
Ημερομηνία εγγραφής : 30/06/2008
Τόπος : Kaisarianh
τσσσσσσσσσσσσσ
ο μυστηριος δν αστειευεται....
και δν χρειαζεται γουρια
εχει το μυαλο του για γουρι!!!
ο μυστηριος δν αστειευεται....
και δν χρειαζεται γουρια
Έχει επεξεργασθεί από τον/την fallen στις Τρι Οκτ 14, 2008 9:45 am, 1 φορά (Λόγος της επεξεργασίας : incorrect spelling)
fallen- Pure Blood
- Αριθμός μηνυμάτων : 893
Ημερομηνία εγγραφής : 10/09/2008
Τόπος : not ur bussiness...i am like everywhere so piss off
o diplanos sou mipos vgazi 19,9?????????FIRMAni opws panta....... έγραψε:γούρι.........................
τον διπλανό μου!!!
ακριβως δν λες τπτ..αντιθετα με καποιους αλλος εδω μεσα τα σηκωνω πανευκολα τα γραμματα(προς το παρων(και σημαιοφορος περσι ναι!))fallen έγραψε:τσσσσσσσσσσσσσ
ο μυστιριος δν αστειευεται....
και δν χρειαζεται γουρια
mystyrios- Pure Blood
αααααααααα σημαιοφορος!!!!!!
εγω παρα τριχα δν μπηκα...παραστατης ημουν(9,6)
βλεπετε στο σχολειο μ ειμασταν ολοι μεγαλα μυαλα...
και υπηρχε μεγαλος ανταγωνισμος....
τρ εαν μ ρωτησετε που πηγαν αυτα τα μεγαλα μυαλα....π μπηκαν και σημαιοφοροι....
αφηστε το καλυτερα
εγω παρα τριχα δν μπηκα...παραστατης ημουν(9,6)
βλεπετε στο σχολειο μ ειμασταν ολοι μεγαλα μυαλα...
και υπηρχε μεγαλος ανταγωνισμος....
τρ εαν μ ρωτησετε που πηγαν αυτα τα μεγαλα μυαλα....π μπηκαν και σημαιοφοροι....
αφηστε το καλυτερα
fallen- Pure Blood
- Αριθμός μηνυμάτων : 893
Ημερομηνία εγγραφής : 10/09/2008
Τόπος : not ur bussiness...i am like everywhere so piss off
re emena pou me valane parastati me 14,9 ti na po?????Obi έγραψε:Eπειδή έχω προηγούμενα..ας αφήσουμε το θέμα του σημαιοφόρου!
για πες για πες(παντως μονο εγω καταφερα να αγγιξω τν <<επιτυχια>>εδω μεσα!Obi έγραψε:Eπειδή έχω προηγούμενα..ας αφήσουμε το θέμα του σημαιοφόρου!
mystyrios- Pure Blood
gt re??????mystyrios έγραψε:για πες για πες(παντως μονο εγω καταφερα να αγγιξω τν <<επιτυχια>>εδω μεσα!Obi έγραψε:Eπειδή έχω προηγούμενα..ας αφήσουμε το θέμα του σημαιοφόρου!
γτ εσεις δν μπηκατε η δν τα καταφερατε στο παρατσακ!
mystyrios- Pure Blood
egw eimai parastatismystyrios έγραψε:γτ εσεις δν μπηκατε η δν τα καταφερατε στο παρατσακ!
ναι αλλα οχι σημαιοφορος!
mystyrios- Pure Blood
ena3i an evgaza 15,4 8a eimouna kai simeoforos alla den to lememystyrios έγραψε:ναι αλλα οχι σημαιοφορος!
τρομερη ταξη φανταζομαι!
mystyrios- Pure Blood
α καλα το 'χετε καψει εντελως εσεις...SavvaS έγραψε:oxi apo olo to sxoleiomystyrios έγραψε:τρομερη ταξη φανταζομαι!
mystyrios- Pure Blood
kai liga les me 16 eise aristouxos sto dikomasmystyrios έγραψε:α καλα το 'χετε καψει εντελως εσεις...SavvaS έγραψε:oxi apo olo to sxoleiomystyrios έγραψε:τρομερη ταξη φανταζομαι!
καλά ε είστε όλοι διάνοιες!!!!και ναι ο διπλανός μου βγάζει 19 κ πάνω!!!!!αλλά κ γω ένα 18 το πιάνω!!!!!σας παρακαλω!!!αλλά τα σχολεία του σάββα κ του φάλλεν είναι άφταστα!!ΕΥΓΕ Κ ΠΑΛΙ ΕΥΓΕ!!!!!!!!!!!!!
emeis exoume to mialo mas alou 3eris esu.FIRMAni opws panta....... έγραψε:καλά ε είστε όλοι διάνοιες!!!
ναι ξέρω κι εμείς εκεί το έχουμε..................
.............
Edometaksi apo ekei pou legame gia ta gouria kataliksame stous simeoforous kai stous parastates .. Ti na pw?!?!
Johny_B- Duke
- Αριθμός μηνυμάτων : 34
Ημερομηνία εγγραφής : 04/09/2008
oti eimai se eleos ela pes to afou eimasteJohny_B έγραψε:Edometaksi apo ekei pou legame gia ta gouria kataliksame stous simeoforous kai stous parastates .. Ti na pw?!?!
Σελίδα 1 από 3 • 1, 2, 3
Σελίδα 1 από 3
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης