Ζωγραφική!!!
5 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 2
Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
Ζωγραφική!!!
επειδή σχεδόν όλλοι ασχολούμαστε είπα να κάνω ένα τόπικ περί του θέματος.να και η τελεθταία μου διμιουργία
Απ: Ζωγραφική!!!
tora 8es na mas pis oti auto to ekanes esu?????FIRMAni opws panta....... έγραψε:επειδή σχεδόν όλλοι ασχολούμαστε είπα να κάνω ένα τόπικ περί του θέματος.να και η τελεθταία μου διμιουργία
SavvaS έγραψε:tora 8es na mas pis oti auto to ekanes esu?????FIRMAni opws panta....... έγραψε:επειδή σχεδόν όλλοι ασχολούμαστε είπα να κάνω ένα τόπικ περί του θέματος.να και η τελεθταία μου διμιουργία
ναι ρε εγώ το κανα!!!!!!δες και τις άλλες!!!!!!!!!!!!!!!
ok 8a tis do tis exeis anevasi???FIRMAni opws panta....... έγραψε:SavvaS έγραψε:tora 8es na mas pis oti auto to ekanes esu?????FIRMAni opws panta....... έγραψε:επειδή σχεδόν όλλοι ασχολούμαστε είπα να κάνω ένα τόπικ περί του θέματος.να και η τελεθταία μου διμιουργία
ναι ρε εγώ το κανα!!!!!!δες και τις άλλες!!!!!!!!!!!!!!!
lipon den kolas brikia. kai i zografies sou einai iperoxesFIRMAni opws panta....... έγραψε:ε ναι ρε τι μπρίκια κολλάμε???
πρεπει να το γραψω και 3η φορα;καλα λοιπον:το βαζο ειναι ααααθθθθλλλλλλιιιοοοοοο!!!!!
mystyrios- Pure Blood
- Αριθμός μηνυμάτων : 810
Ημερομηνία εγγραφής : 30/06/2008
Τόπος : Kaisarianh
αθλιο!!!!
mystyrios- Pure Blood
οπως το ακους!!αθλιο!!!!
mystyrios- Pure Blood
ΑΘΛΙΟΑΘΛΙΟΑΘΛΙΟΑΘΛΙΟΑΘΛΙΟ
mystyrios- Pure Blood
και ποιος σου ειπε οτι μιλαω για αυτα στο hi5?
mystyrios- Pure Blood
enta3i re gia to hi5 milame den 3erw egw ti kanete sto spiti gia na perasete tin wra sasmystyrios έγραψε:και ποιος σου ειπε οτι μιλαω για αυτα στο hi5?
εμενα χαθηκανε αυτες που ειχα..=/
θα κανω νέες απο αύριο! ^_^
αντε να φατε λιγο χωμα εδω μεσα! χεχε!
θα κανω νέες απο αύριο! ^_^
αντε να φατε λιγο χωμα εδω μεσα! χεχε!
kai i stela kaliteri gia auto den 3eroume pios apo tous 2 kani tin zografiaFIRMAni opws panta....... έγραψε:όχι είναι καλός
δλδ εγω πυ δν ξερω να ζωγραφιζω πρεπει να νιωθω αθλια εδω μεσα Τ_Τ....
fallen- Pure Blood
- Αριθμός μηνυμάτων : 893
Ημερομηνία εγγραφής : 10/09/2008
Τόπος : not ur bussiness...i am like everywhere so piss off
SavvaS έγραψε:kai i stela kaliteri gia auto den 3eroume pios apo tous 2 kani tin zografiaFIRMAni opws panta....... έγραψε:όχι είναι καλός
επ τι έχουμε εδώ|????Στέλα??ΣΤΕΛΑ????τι μου θυμίζει άραγε....... " longdesc="66" /> " longdesc="66" />
re to videaki tou obi den to ides pou zografizi i fili tou i stelaFIRMAni opws panta....... έγραψε:SavvaS έγραψε:kai i stela kaliteri gia auto den 3eroume pios apo tous 2 kani tin zografiaFIRMAni opws panta....... έγραψε:όχι είναι καλός
επ τι έχουμε εδώ|????Στέλα??ΣΤΕΛΑ????τι μου θυμίζει άραγε....... " longdesc="66" /> " longdesc="66" />
Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
Σελίδα 1 από 2
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης