Pro Evolotion 2009
5 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
Pro Evolotion 2009
Kalispera sas paidia
8a i8ela na sas rotiso ama genika pezete pro kai ama kserete tipota..
Ego to pira x8es to paixnidi(xbox360) kai den trela8ika...Genika ine pio kalo apo grafika alla apo tropo pexnidiou emena den mou aresei toso...
Ego to pira x8es to paixnidi(xbox360) kai den trela8ika...Genika ine pio kalo apo grafika alla apo tropo pexnidiou emena den mou aresei toso...
Johny_B- Duke
- Αριθμός μηνυμάτων : 34
Ημερομηνία εγγραφής : 04/09/2008
Απ: Pro Evolotion 2009
egw exw to 5 sto xbox kai einai para poli kalo 8elo na katevasw kai to 6 alla den 3erw an iparxei gia xbox kai an 8a to vrw alla milame poli kalo ekatsa to kalokeri sto xorio mou (ekei exw to xbox sti rodo mono to pc exw) kai poro8ika me ton 3aderfo mou (pou kai ekeinos pezi ligw kingdom hearts 2 (gt eixame paei kai to eixame nikiasi mazi mia fora kai ta eixe paei poli kala alla istoria min ton rotisis gt videakia den evlepe ka8olou) kai eixame poro8i telios milame mpori kai 12 to vradi na pezame kai 1 me pentalepta imixronaJohny_B έγραψε:Kalispera sas paidia
Εγω εχω το 5 για Η/Υ το 6 και το 8 για πλαιστατιον 2 και τν τελευταια φορα νικησα 3-0 τον αδερφο μου..........
mystyrios- Pure Blood
- Αριθμός μηνυμάτων : 810
Ημερομηνία εγγραφής : 30/06/2008
Τόπος : Kaisarianh
wxmystyrios έγραψε:Εγω εχω το 5 για Η/Υ το 6 και το 8 για πλαιστατιον 2 και τν τελευταια φορα νικησα 3-0 τον αδερφο μου..........
wx
wx
to vlepo
to vlepo
na erxete
Αν και δεν έχω εμπηρεία στο συγκεκριμένο,έχω γενικά σε sequels...δυστιχώς,καμιά φορά,απο βιασύνη για να βγεί το game,ή απο έλειψη ιδεών,το παιχνίδι βγαίνει ατελές,βαρετό,ή καμιά φορά,σαν την περίπτωση μας,όχι τόσο καλό ώστε κανείς να χαλάσει ενα (αξιόλογο πιστεύω)ποσό για να πάρει το επόμενο της σειράς...ας ελπίσουμε Σάββα να το ''κάψεις'' και να βγάλει τα λεφτά του,θα ρωτήσω και κάτι παιδιά που ξέρουν ποιο πολύ και θα σου πώ για το συγκεκριμένο..
..................
ego to 5 to eixa liosei kairo alla fetos to kalokairi pira to 360 kai pira kai ta kenourgia pantos ine xalia mavra an kai ine realistiko ine ligo
Johny_B- Duke
που ειχα τν ομαδα με τους αμπαλους καραφλες?ναι τα ξεχναμε!!!!!!!!!!
mystyrios- Pure Blood
- Αριθμός μηνυμάτων : 810
Ημερομηνία εγγραφής : 30/06/2008
Τόπος : Kaisarianh
to ipa oti to evlepa na erxeteFIRMAni opws panta....... έγραψε:νίκο τα ξεχνάμε τα 13-0???
ρε θυμήθικα το εξής τραγικό.στο τοίχο απέναντι από το φροντιστίριό μου είχα κάνει την ταγκιά για να ξέρουν ότι πέρασα από κει ωρε παιδί μ...........κ πάω τν παρασκευή και ωλέπω μία αφίσα που έλεγε παίξει προ2009 στο εβολούσιον καφέ!!!με το ζόρι κράτησα τισ χριστοπαναγίες τράβηξα την αφίσα κ την πέταξα στν ανακύκλωση.
συμπέρασμα1:το προ καταστρέφει το graffity(ο τόνος στο φι)
συμπέρασμα2:είμαι οικολόγος
συμπέρασμα1:το προ καταστρέφει το graffity(ο τόνος στο φι)
Έχει επεξεργασθεί από τον/την FIRMAni opws panta....... στις Δευ Οκτ 27, 2008 11:36 am, 1 φορά
.............
firm...to siberasma 3=Misoo to pro evolution 2009!!!!!!
Johny_B- Duke
enta3i kai egw mono to 3 kai to 5 exw pe3iFIRMAni opws panta....... έγραψε:δεν έχω παίξει ακόμη γι αυτό δν το 'βαλλα
συμπέρασμα τρίτο: μόνο ο φirm κάνει τα ''δικά του'' στους τοίχους....εεεε ρε,τρεεεεμετε αφισο-κολλητάδες!~ (αν υπάρχει τέτοια λέξη για το επάγγελμα:S)
ναι οικολόγος ας μην το θίξουμε. και το συμπέρασμα με υ παρακαλώΦΙΡΜΆνι όπως πάντα....... έγραψε:
σθμπέρασμα2:είμαι οικολόγος
SavvaS έγραψε:ναι οικολόγος ας μην το θίξουμε. και το συμπέρασμα με υ παρακαλώΦΙΡΜΆνι όπως πάντα....... έγραψε:
μα με υ είναι..................
Obi έγραψε:συμπέρασμα τρίτο: μόνο ο φirm κάνει τα ''δικά του'' στους τοίχους....εεεε ρε,τρεεεεμετε αφισο-κολλητάδες!~ (αν υπάρχει τέτοια λέξη για το επάγγελμα:S)
ΜΑ ΟΧΙ ΠΑΝΩ ΣΤΝ ΤΑΓΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΛΕΣ Κ ΤΟ ΚΑΝΕ ΕΠΙΤΙΔΕΣ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ
are kompinadoreFIRMAni opws panta....... έγραψε:SavvaS έγραψε:ναι οικολόγος ας μην το θίξουμε. και το συμπέρασμα με υ παρακαλώΦΙΡΜΆνι όπως πάντα....... έγραψε:
μα με υ είναι..................
pou 3eris?????FIRMAni opws panta....... έγραψε:Obi έγραψε:συμπέρασμα τρίτο: μόνο ο φirm κάνει τα ''δικά του'' στους τοίχους....εεεε ρε,τρεεεεμετε αφισο-κολλητάδες!~ (αν υπάρχει τέτοια λέξη για το επάγγελμα:S)
ΜΑ ΟΧΙ ΠΑΝΩ ΣΤΝ ΤΑΓΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΛΕΣ Κ ΤΟ ΚΑΝΕ ΕΠΙΤΙΔΕΣ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης