ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ kod ΣΤΟΥΣ RASMUS!!!!!
5 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 2
Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ kod ΣΤΟΥΣ RASMUS!!!!!
Κυρίες και κύριοι είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω ότι οι καταπληκτικοί RASMUS έρχονται στην Αθήνα για μία και μοναδική συναυλία στο θησείο κάτω απ την ακρόπολη στα πλαίσια του MAD live in Athens by vodafone cu!!!!λοιπόν μετράω κεφάλια ποιοί θα 'ρθουν????
Απ: ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ kod ΣΤΟΥΣ RASMUS!!!!!
οχι εγω παντως..........
mystyrios- Pure Blood
- Αριθμός μηνυμάτων : 810
Ημερομηνία εγγραφής : 30/06/2008
Τόπος : Kaisarianh
8a er8wFIRMAni opws panta....... έγραψε:κανείς δεν το περίμενε......
εγω παντως ειμαι λιγο μακρυα..
αλλα το πνευμα μ θα ειναι εκει!!!
λολεν!!
αλλα το πνευμα μ θα ειναι εκει!!!
λολεν!!
fallen- Pure Blood
- Αριθμός μηνυμάτων : 893
Ημερομηνία εγγραφής : 10/09/2008
Τόπος : not ur bussiness...i am like everywhere so piss off
tora pera apo tin plaka 8a er8w alla oxi stin sinavlia alla stin 5imeri i a8ina pou 8elw para poli i 8essaloniki
egw i ta alla to vlamena pou kanoune katalipsi kai o dienfints den 8a mas afisi na pame oute sto apenanti pezwvromio na eixan kai sovara etimata na po enta3a alla tptFIRMAni opws panta....... έγραψε:Αθήνα έληξε το θέμα
καλά όλοι πάσχουμε από ανεπαρκή ετοίματα....έχω ακούσει σχεδόν τα πάντα με κορυφαίο το εξής:στο λύκειο ένα παιδί έπαθε μυνιγγίτιδα δν μπορούμε εμείς στο γυμνάσιο να κάνουμε μά8ημα!!!!
8es na arxiso na lew etimata???? den 8es to lew apo tora ( gt kai na i8eles ta 3erw kai ola)FIRMAni opws panta....... έγραψε:καλά όλοι πάσχουμε από ανεπαρκή ετοίματα....έχω ακούσει σχεδόν τα πάντα με κορυφαίο το εξής:στο λύκειο ένα παιδί έπαθε μυνιγγίτιδα δν μπορούμε εμείς στο γυμνάσιο να κάνουμε μά8ημα!!!!
Νο 1)τα βλαμμενα τα δικα μας δεν ηξεραν οτι το κοριτσι ΔΕΝ εχει παθει μηνηγγιτιδα
Νο 2)ενας σημερα ανεβηκε στην ταρατσα και πεταγε τις μπαλες που ηταν εκει κατω εν ωρα διαλλειματος!!!εγινε χαμος!!!κλοτσαει ενας μια μπαλα παει στο αλλο σχολειο την στελνουν πισω...κλοτσανε μια αλλη και παει σε κεφαλι καθηγητη!!!και πολλα αλλα!!!ετσι!!!!!!!
Νο 2)ενας σημερα ανεβηκε στην ταρατσα και πεταγε τις μπαλες που ηταν εκει κατω εν ωρα διαλλειματος!!!εγινε χαμος!!!κλοτσαει ενας μια μπαλα παει στο αλλο σχολειο την στελνουν πισω...κλοτσανε μια αλλη και παει σε κεφαλι καθηγητη!!!και πολλα αλλα!!!ετσι!!!!!!!
mystyrios- Pure Blood
Επειδή ξεφύγαμε λίγο..για πάρτε μία ιδέα απο το τί θα πούνε οι θεοί..
https://www.youtube.com/watch?v=PHxwx6Kd4Ac
https://www.youtube.com/watch?v=PHxwx6Kd4Ac
ta dikamas etimata (osa 3erw)mystyrios έγραψε:Νο 1)τα βλαμμενα τα δικα μας δεν ηξεραν οτι το κοριτσι ΔΕΝ εχει παθει μηνηγγιτιδα
1. dorean pedia
2. kaliterw xarti stis toualetes
3. na paroume 1 filaka sto sxoleio
4. na apo makri8one apo to sxoleio ta adespota
5. na mazepsoune tous tsiganous pou exoun tis parages tous giro apo to sxoleio
6. na ftia3oune ton dromo pou einai dilalimenos apo tis diafores ergasies pou ginonte kai den mporoume na prosengisoume eukola to sxoleio kai xanoume tin proti wra (diladi apousia kanoniki)
7. na mazepsoune ta provata kai tis kotes pou vriskonte akrivos ex3w apo to sxoleio (pisw meria)
8. na mazepsoune ta mpaza pou vriskonte akrivo e3w apo to sxoleio (mrosta meria)
9. lipone vivlia pou einai gia tis panelinies
10. lipone ka8igites
kai kamia 30ria pou den ta 8imame twra
1 μήν ξεφεύγετε..
3 Σάββα,εγώ με τέτοια αιτήματα το κλείνω για κανα μήνα!!!χα!
να το 1 να και το 3..το 2 που ειναι ομπι?τα παιξαμε απο το πολυ διαβασμα?
mystyrios- Pure Blood
kati lipi (tota 8a to ri3w to aggliko (kala leei wx o firm)) be carfulObi έγραψε:1 μήν ξεφεύγετε..
carEful carEfulL!!!!!!!!!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την mystyrios στις Τρι Οκτ 21, 2008 3:19 pm, 1 φορά
mystyrios- Pure Blood
ti pia????FIRMAni opws panta....... έγραψε:με Ε και δύο L!!!!!!!!!!!
Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
Σελίδα 1 από 2
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης