Πιάνο Practise
5 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
Πιάνο Practise
Χαβαλεζτίδικο βιτνεάκι γίνετε αυτήν την ώρα uploaded στο account του youtube μου....Διάφορα κομμάτια...όποιος δει ας μου πεί-αν και κάνω πάρααα πολλά λάθοι-το link θα το δώσω μόλις το πάρω
(Youtube Account: Youtube.com/user/WarriorOmega )
Απ: Πιάνο Practise
an po oti den to katalava ti 8a pis?????Obi έγραψε:Χαβαλεζτίδικο βιτνεάκι γίνετε αυτήν την ώρα uploaded στο account του youtube μου....Διάφορα κομμάτια...όποιος δει ας μου πεί-αν και κάνω πάρααα πολλά λάθοι-το link θα το δώσω μόλις το πάρω
re egw to ida kai den katalava tptFIRMAni opws panta....... έγραψε:ti rolo varaei h paparhga sta tag vre anarxokoumouni???
????????
Plaka,plaka exei dikio o firm re ti rolo varaei i papariga sta tags????Mipos epeze afti kai mas douleveis???
Johny_B- Duke
- Αριθμός μηνυμάτων : 34
Ημερομηνία εγγραφής : 04/09/2008
mono auto exw na po kai me ta 8a figwJohny_B έγραψε:Plaka,plaka exei dikio o firm re ti rolo varaei i papariga sta tags????Mipos epeze afti kai mas douleveis???
gt apo esena oti kai na po den 8a 3efigw
επαιξε και το What I 've Done o καλλιτεχνης!!!!!!!!!!
mystyrios- Pure Blood
- Αριθμός μηνυμάτων : 810
Ημερομηνία εγγραφής : 30/06/2008
Τόπος : Kaisarianh
1 έβαλα διάφορα tags για να έρθει κόσμος-αποίχηση εεεε;
2 Απλά πέρναγα την ώρα μου
3..ναι είμαι αριστερός
2 Απλά πέρναγα την ώρα μου
3..ναι είμαι αριστερός
ναι
(BTW,ρεπαιδιά ΔΕΝ μου κοκκινίζει τα posts όταν έχουνε νέα μνματα...λολ!
γιαυτό αργώ κι όλας..)
(BTW,ρεπαιδιά ΔΕΝ μου κοκκινίζει τα posts όταν έχουνε νέα μνματα...λολ!
γιαυτό αργώ κι όλας..)
τι να πω..............υποκλίνομαι.........................SavvaS έγραψε:re egw to ida kai den katalava tptFIRMAni opws panta....... έγραψε:ti rolo varaei h paparhga sta tag vre anarxokoumouni???
re esu eleges auto me to piano kai egw ida auto me tous filous gia panta (i poli einai mikri( kapos etsi))
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης