Pokemon!!!!
+2
Obi
mystyrios
6 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 2
Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
Pokemon!!!!
Το παιχνιδι με τους δεκαδες τιτλους!!!Το παιχνιδι που εχει βγαλει πολλεσ ταινιεσ!!!Που εχει βγει σε καρτεσ και καρτεσ!!!που εχει βγει και στην τηλεοραση(ειναι βλακεια η σειρα δν την παρακολουθω)!!!!Ποιουσ τιτλουσ εχετε παιξει και για ποια κονσολα;
mystyrios- Pure Blood
- Αριθμός μηνυμάτων : 810
Ημερομηνία εγγραφής : 30/06/2008
Τόπος : Kaisarianh
Απ: Pokemon!!!!
Άχ..τί μου θύμησες;;;;
Καλοκαίριa πριν χρόνια....pokemon ruby,και μια άλλη μπλέ...
Μετά ο αδερφός μου συνέχισε με emerald και 2 άλλες μια πράσσινη κ μία κόκκινη...η μία με τον charizart(αν θυμάμαι καλά)...
Σήμερα,πήγε και πήρε την pokemon diamond(έχει είδη την pearl)-αυτές τις ξέρω,διοτι με βάζει να του μεταφράζω φράσεις απο το παιχνίδι και να του ψάχνω το νετ για διάφορα...ε εντάξη είναι ακόμα μικρός(σαν κ σένα),οπότε ας παίξει...αλλα,μην περιμένεις μεγάλη ανταπόκριση αποι τους άλλους...
Μετά ο αδερφός μου συνέχισε με emerald και 2 άλλες μια πράσσινη κ μία κόκκινη...η μία με τον charizart(αν θυμάμαι καλά)...
Σήμερα,πήγε και πήρε την pokemon diamond(έχει είδη την pearl)-αυτές τις ξέρω,διοτι με βάζει να του μεταφράζω φράσεις απο το παιχνίδι και να του ψάχνω το νετ για διάφορα...ε εντάξη είναι ακόμα μικρός(σαν κ σένα),οπότε ας παίξει...αλλα,μην περιμένεις μεγάλη ανταπόκριση αποι τους άλλους...
η μπλε ειναι η sapphire,αυτη με τον charizard η fire red και ποσο χρονων ειναι ο αδερφοσ σ;και μν ξεχνασ οτι εγω οταν χρειαστηκε εψαξα μονοσ μ στο νετ και ζητησα ελαχιστεσ φορεσ μεταφραση απο τον φιρμ οταν ημουν πιο μικροσ.....Obi έγραψε:Άχ..τί μου θύμησες;;;;
mystyrios- Pure Blood
ρε πεδία τα ΠΟΚΕΜΟΝ είναι 10 χρονιά και ακόμα βγαίνουνε κανουγια έλεος ακόμα το φιμαμε την πρώτη φορά πού το είδα ήμουνα 7 χρόνον και έλεγα τι βλακεία θα είναι αυτί μετά είδα 1 επεισόδιο κύλισα το έβλεπα σινεχια άλλα όταν είδα ότι ξαναγιριζι η ιστορία στην αρχή ήταν κάπως πια δεν λέω τα καινούργια έχουνε κόπια φάση άλλα τίποτα παραπάνω δεν έχουνε το θα κάτσω και 8α κολισω οπός τα πρώτα πού ήταν όλοι κολιμενι και μην πι κανίς πώς δεν ταν πού ευγενές έξω και ήταν όλοι με τα GB έξω και παίζανε
ti na s pw pote dn kollhsa idietera me ta pokemon.......isws gt dn eixa gba tote h gt dn parakolou8ousa toso fanatika th seira logo proponhshs...ti na s pw....
βασικα ειναι καποιοι πολυ πωρομενοι που ξερω που ολο το καλοκαιρι επαιζαν ποκεμον και εψαχναν συνεχωσ στο νετ για κωδικουσ!!!!
mystyrios- Pure Blood
σκασμός ρε. επεζα για να δοκιμάσω τον emu του ds πού ήταν μαζί τι νόμιζες???mystyrios έγραψε:βασικά είναι κάποιοι πολύ πωρωμένοι που ξέρω που όλο το καλοκαίρι έπαιζαν ΠΟΚΕΜΟΝ και έψαχναν συνεχώς στο νετ για κωδικούς!!!!
.........
ego paidia 2 exo peksi sto game boy den ixe TRELA8EI alla ixa kolise gia arketes meres
eixa peksi tin Silver kai tin Saphire gamato paixnidaki an kai kamia fora monotono
eixa peksi tin Silver kai tin Saphire gamato paixnidaki an kai kamia fora monotono
Johny_B- Duke
- Αριθμός μηνυμάτων : 34
Ημερομηνία εγγραφής : 04/09/2008
ναι δυστυχως ειναι λιγο μονοτονο...μερικες φορες...καποιοι ομως περνουν κασετες κολλανε καπου και τις αφηνουν σε μια γωνια και ξαναπαιζουν υστερα απο κανα χρονο...δηλαδη σταταλανε τσαμπα τα λεφτα τους
mystyrios- Pure Blood
τα λεφτά μου πίσω (γατί όταν ήμουν μικρός την έκανα την βλακεία και αγόρασα την silver)mystyrios έγραψε:ναι δυστυχως ειναι λιγο μονοτονο...μερικες φορες...καποιοι ομως περνουν κασετες κολλανε καπου και τις αφηνουν σε μια γωνια και ξαναπαιζουν υστερα απο κανα χρονο...δηλαδη σταταλανε τσαμπα τα λεφτα τους
mystyrios- Pure Blood
pokemon gotta catch'em all!!!
καλα δν πολυ εβλεπα ποκεμον (προτιμουσα digimon)αλλα το song τα εσπαγε!!
fallen- Pure Blood
- Αριθμός μηνυμάτων : 893
Ημερομηνία εγγραφής : 10/09/2008
Τόπος : not ur bussiness...i am like everywhere so piss off
ποιο απ' ολα τα song?
mystyrios- Pure Blood
10 xronia den 8a exei vali toulaxiston 7 tragoudiamystyrios έγραψε:ποιο απ' ολα τα song?
alla gia to proto 8a leeiSavvaS έγραψε:10 xronia den 8a exei vali toulaxiston 7 tragoudiamystyrios έγραψε:ποιο απ' ολα τα song?
α νταξει τοτε..............
mystyrios- Pure Blood
fallen έγραψε:pokemon gotta catch'em all!!!
έτσι έτσι digimon FTW
yay!!
τα digimon ηταν πολυ ωραια
{ειδατε ποσο θαραλλλεος(ναι ναι με τρια λ γιατι ειμαι παρα πολυ) ειμαι???ειμαι σχεδον 18 και λεω οτι εβλεπα digimon...}
{ειδατε ποσο θαραλλλεος(ναι ναι με τρια λ γιατι ειμαι παρα πολυ) ειμαι???ειμαι σχεδον 18 και λεω οτι εβλεπα digimon...}
fallen- Pure Blood
- Αριθμός μηνυμάτων : 893
Ημερομηνία εγγραφής : 10/09/2008
Τόπος : not ur bussiness...i am like everywhere so piss off
Καλά και εγώ έπαιζα yugi
Αλλά τα igimon...psss..respect!!!
btw:
ToP: ---> https://www.youtube.com/watch?v=yL0_FQKT2jY
Και για τους έλληνες λάτρεις:
https://www.youtube.com/watch?v=vjF12LAJMUo <---αυτό με έκανε να βουρκόσω-no comment
ε ναί είμαι μεγάλος!!!
btw:
https://www.youtube.com/watch?v=vjF12LAJMUo <---αυτό με έκανε να βουρκόσω-no comment
ε ναί είμαι μεγάλος!!!
re fasi eixane alla mou tin espage pou ola telionan se imonfallen έγραψε:yay!!
kai egw epeza kai 8a to po to exw katevasi kai sto pcObi έγραψε:Καλά και εγώ έπαιζα yugi
btw:
ε ναί είμαι μεγάλος!!!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την SavvaS στις Δευ Οκτ 13, 2008 3:54 pm, 2 φορές συνολικά
Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
Σελίδα 1 από 2
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης