exw mia treli idea
4 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
exw mia treli idea
exw mia treli idea alla den 3erw an einai kai efikto na gini. 8eli kanis na metaglotisoume ta videakia tou kingdom hearts sta ellinika???
Απ: exw mia treli idea
ναιιιιιιιιιιιιιιιι
οτι εχει σχεση με αγγλικα με τρελαινει οπως και τν ευη βεβαια...
we would gladly help u out!!!
fallen- Pure Blood
- Αριθμός μηνυμάτων : 893
Ημερομηνία εγγραφής : 10/09/2008
Τόπος : not ur bussiness...i am like everywhere so piss off
wraia lipon na vroume pia videakia 8a metaglotisoume egw protinw apo to Chain of Memories gt mou fenete pio eukolo ti lete????fallen έγραψε:ναιιιιιιιιιιιιιιιι
παιδιά δν θέλω να σας αποθαρύνω αλλά το θέμα μετάφραση είναι παλιά πληγή οπότε άσε καλύτερα...
παιδια δν ξερω τιλ λετε...
παντωσ εαν θελετε καμια βοηθεια εγω ειμαι εδω..
πραγματικα τρελαινομαι για μεταφρασεις!!!!
παντωσ εαν θελετε καμια βοηθεια εγω ειμαι εδω..
πραγματικα τρελαινομαι για μεταφρασεις!!!!
fallen- Pure Blood
- Αριθμός μηνυμάτων : 893
Ημερομηνία εγγραφής : 10/09/2008
Τόπος : not ur bussiness...i am like everywhere so piss off
Όπως είπε και ο φίλτατος,είναι παλιά πληγή-σταμάτησε όχι για τίποτα άλλο,αλλά δεν υπήρχε χρόνος και συνεχής θέληση...
τώρα αν βρλητε το σωστο προγραμμα-με το wmm θέλει πολύυυυ δουλειά-τότε οκ και ε΄γω-όχι οπως παλιά όλη μέρα μέσα-αλλα,1-2 videakia αφήστε τα πάνω μου
τώρα αν βρλητε το σωστο προγραμμα-με το wmm θέλει πολύυυυ δουλειά-τότε οκ και ε΄γω-όχι οπως παλιά όλη μέρα μέσα-αλλα,1-2 videakia αφήστε τα πάνω μου
8a einai poli diskolo :-|Obi έγραψε:Όπως είπε και ο φίλτατος,είναι παλιά πληγή-σταμάτησε όχι για τίποτα άλλο,αλλά δεν υπήρχε χρόνος και συνεχής θέληση...
nai tora pou epese i omada re 8elo na milisoume mia sto msn gia mia idea pou mou ir8eObi έγραψε:ειδικά τώρα..ναι =/
ema8a gaidouri pou mou eleges oti emines kai sto apenante pezovromio min sou po tpt ta ema8a re na mou tin feris etsi den to perimena re me tin kopela mou re??????
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης