Updates&Requests
+2
Devix
Obi
6 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 9
Σελίδα 1 από 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Updates&Requests
Εδώ θα λέω τι updates κανω-ΝΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΖΩΗ,ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΜΠΟΡΤΣΑ ΣΤΟ PC ΕΙΜΑΙ Κ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ?-
Εχεμ...τεσπα.
Επίσης,αν θέλετε κάτι εκτώς signature,για να μήν κάνουμε ξεχωριστό θέμα,πείτε το εδώ...
ξεκινάω πρώτος...σήμερα-ώρα 4 παρά 20 το βράδυ(α'ι'πνίεεεες),έβαλα καμια 10αρια νεα emoticons..όποιος άλλος έχει γιατι βαριέμε να ψάχνω,ας μου δωσει ένα link or smthing....
(Evi request 4U).
Εχεμ...τεσπα.
Επίσης,αν θέλετε κάτι εκτώς signature,για να μήν κάνουμε ξεχωριστό θέμα,πείτε το εδώ...
ξεκινάω πρώτος...σήμερα-ώρα 4 παρά 20 το βράδυ(α'ι'πνίεεεες),έβαλα καμια 10αρια νεα emoticons..όποιος άλλος έχει γιατι βαριέμε να ψάχνω,ας μου δωσει ένα link or smthing....
(Evi request 4U).
Απ: Updates&Requests
a btw
Special Gift για τον Mystirio:
And Special Gifts 4 Evi(who wants to hire a killer 4 me)
(το έβαλα και ποιό πάνω) --> ][ (μην ρωτήσεις που την πείρα..1 word...όχι απο hi5 profile)
Μπορείτε να τις βρείτε δίπλα στα emoticons('όταν ποσταρετε)-πατάτε ''Περισσότερα Emoticons'' και μετά Moving Pictures (Mov.Pic.).
Kαι ΟΧΙ ΜΥST,ΔΕΝ ΒΑΖΩ ΑΛΛΑ POKEMON!!!
(το έβαλα και ποιό πάνω) --> ][ (μην ρωτήσεις που την πείρα..1 word...όχι απο hi5 profile)
Μπορείτε να τις βρείτε δίπλα στα emoticons('όταν ποσταρετε)-πατάτε ''Περισσότερα Emoticons'' και μετά Moving Pictures (Mov.Pic.).
Obi έγραψε:a btw
Oh Obi-chaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan~~~~!!!!
Thanx zu SO MUCH!!!!! They're awezome!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Devix- Duke
- Αριθμός μηνυμάτων : 74
Ημερομηνία εγγραφής : 22/06/2008
Τόπος : Αθήνα
thnx obi kai oxi dn zhtaw alla pokemon an kai 8a mporouses na valeis kana mew h mewto groudon kai loipa gia na goustaroume ligo......
mystyrios- Pure Blood
- Αριθμός μηνυμάτων : 810
Ημερομηνία εγγραφής : 30/06/2008
Τόπος : Kaisarianh
Έβαλα και μερικές ακόμα για χαβαλέ..ακόμα δεν ξέρω αν θα χρησημεύσουν...lol.
να'τες..
M'αυτά & μ'αυτά φτάσαμε τις 100..μιά χαρά έ;χεχε...(Όπως είδατε και μερικές bonus FF smilies!)
Μαλλον θα βάλω κι άλλες αύριο!
να'τες..
M'αυτά & μ'αυτά φτάσαμε τις 100..μιά χαρά έ;χεχε...(Όπως είδατε και μερικές bonus FF smilies!)
Μαλλον θα βάλω κι άλλες αύριο!
u kwon groudon....epishs dn 8a htan kaka ta e3hs kyogre,celebi,rayquaza,dialga,palkia,lugia,ho-oh,moltres,articuno,zaptos,entei,raiku, suicune kai jirachi............kai mn 3exnas ta mew kai mewtwo....a nai...3exasa...kai mewthree.......
mystyrios- Pure Blood
to 3erw
mystyrios- Pure Blood
esy firmani dn 8a zeithseis kana Digimon???
mystyrios- Pure Blood
nai,nai,nai....(ps...paidia...o giatros eipe na tou leme olo nai)
mystyrios- Pure Blood
mfffff....leptomereies!ki opws eipes sto allo post:poios tis 8elei?
mystyrios- Pure Blood
Guyz εστειλα email για να πάρω άδεια να χρησειμοποιήσω κάτι πολύ ωραία emoticons με έναν τυπά..πολύ το ξέρετε-τέτοια emoticons υπάρχουνε στο anime.gr (με έναν ασπρουλιάρη..η evi έχει πολλά στο msn).Έστειλα επίσημο mail,αλλά είναι αγγλική-ιαπωνική σελίδα,οπότε ευτχώς δεν θα δεί πόσσα μέλοι είμαστε
Πρέπει σιγά σιγά να πέρνουμε και άδειες για να χρησειμοποιούμε υλικό σε αυτήν την ιστοσελίδα..ειδηκά άν έρθουν και νέα μέλλοι.
Πρέπει σιγά σιγά να πέρνουμε και άδειες για να χρησειμοποιούμε υλικό σε αυτήν την ιστοσελίδα..ειδηκά άν έρθουν και νέα μέλλοι.
Επίσης,δημιούργησα 2 νέες κατηγορείες,έκανα τον Firmani συντονιστή στην κατ.Kingdom Hearts(έχρι το τέλος του διαγωνησμού),delet-αρα καμια 5αρια posts και έκλεισα μία ψηφοφορία(αφού έκανα την κατηγορεία).
Περιμένω ''κίνηση'' στις 2 νέες κατηγορείες,κακομοίριδες μου!
Περιμένω ''κίνηση'' στις 2 νέες κατηγορείες,κακομοίριδες μου!
1 ΔΕΝ εχω πάρει ακόμα απάντηση..και με βλέπω να βάζω τα emoticons χωρίς άδεια..τί να κάνω..;
Τέλως πάντων...χμμ....έσβησα μερικά ΑΚΟΜΑ posts-Τα ποιο πολλά που έλεγαν ''γιατι κενά μνμ'' κλπ κλπ κλπ(αφού τα κενα μνματα διορθώθηκαν) ^_^.
Αυτά..επίσης ανέβασα την signature του Savva και ξεκινάω του Fortress...αααχ ατελείιιιιιωτη δουλειάααα...
Τέλως πάντων...χμμ....έσβησα μερικά ΑΚΟΜΑ posts-Τα ποιο πολλά που έλεγαν ''γιατι κενά μνμ'' κλπ κλπ κλπ(αφού τα κενα μνματα διορθώθηκαν) ^_^.
Αυτά..επίσης ανέβασα την signature του Savva και ξεκινάω του Fortress...αααχ ατελείιιιιιωτη δουλειάααα...
καταλαβα....ξεσκιζεσαι στο διαβασμα για το σχολειο
mystyrios- Pure Blood
νι....πολυ καλα....Obi έγραψε:ΕΕΕμ..με ξέρεις...
mystyrios- Pure Blood
δεν ξέρω ρε συ firm.δεν μπορώ να κάνω αρκετά πράματα απο το τελευταίο bug...
αυτό το σαβ/ακο θα κάτσω όλη μέρα να το βρώ!
αυτό το σαβ/ακο θα κάτσω όλη μέρα να το βρώ!
Σελίδα 1 από 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Σελίδα 1 από 9
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης