Death note
+2
Devix
FIRMAni opws panta.......
6 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 2
Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
Απ: Death note
Εχεχεχεχε...
Τι ερωτήσεις είναι αυτές βρε Firmani?
Ντάξει .. προσωπικά .. έχω κάνα δυο-τρεις φάτσες που ευχαρίστως θα έβαζα μέσα στο Death Note αλλά επειδή είμαι ειρηνικός και φιλήσυχος άνθρωπος -αυτό θα με φάει εμένα - .. και επειδή πάντα θέλω να πιστεύω στη προσωπική μετάνοια και τη συγχώρεση... θα δίσταζα να πάρω στυλό και να αρχίζω να γράφω.. έστω κι αν ήταν ένα και μόνο όνομα...
Αλλά αναλόγως και τη ψυχική μου κατάσταση.. έτσι και με πιάσουν τα διαόλια μου...
Τι ερωτήσεις είναι αυτές βρε Firmani?
Ντάξει .. προσωπικά .. έχω κάνα δυο-τρεις φάτσες που ευχαρίστως θα έβαζα μέσα στο Death Note αλλά επειδή είμαι ειρηνικός και φιλήσυχος άνθρωπος -αυτό θα με φάει εμένα - .. και επειδή πάντα θέλω να πιστεύω στη προσωπική μετάνοια και τη συγχώρεση... θα δίσταζα να πάρω στυλό και να αρχίζω να γράφω.. έστω κι αν ήταν ένα και μόνο όνομα...
Αλλά αναλόγως και τη ψυχική μου κατάσταση.. έτσι και με πιάσουν τα διαόλια μου...
Devix- Duke
- Αριθμός μηνυμάτων : 74
Ημερομηνία εγγραφής : 22/06/2008
Τόπος : Αθήνα
μουχαχαχαχα!
χιχιχ...χοχοχο..χαχαχαχαχαχαααααα!!!
Ξεκινάω με τους εγκληματίες,γράφωντας διάφορα σημειώματα για τον αντίχρηστο,ώστε να κλονίσω τον κόσμο.
Συνεχίζω,με παρουσιαστές τηλεθέασης,που πριν πεθάνουν θα έλεγαν διάφορα για την καταστροφή του πλανήτη.
Συνέχεια έχουν οι πολιτηκοί.Μπους κλπ στα τσακίδια!
Ε τότε θα 'εμφανιζόμουνα',ως Kira!!!(πρωτότυπο ε?).
Φυσικά,ποτέ δεν θα στόχευα κοντινό μου πρόσωπο,για να μην πέσουνε υποψίες..ίσως κανα συγγενή για να θρηνήσω-και να φύγουν τυχών σχηματισμένες υποψείες εις βάρος μου..
Θ α συνέχιζα το έργο μου,σκοτώνωντας τρομοκράτες,κι άλλους εγκληματίες,και... και... ...
ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣΑ ΕΝΑΝ ΚΟΣΜΟ,ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΓΩ ΚΡΙΝΩ ΚΑΛΟΥΣ......!ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ..ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΙΣΩ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΟΥΤΟΠΕΙΑ!!!!!ΩΣ ΝΕΟΣ ΘΕΟΣ!
ΜΟΥΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!
εμ\..οκ...ίσως τον μαθηματικό μου..
Ξεκινάω με τους εγκληματίες,γράφωντας διάφορα σημειώματα για τον αντίχρηστο,ώστε να κλονίσω τον κόσμο.
Συνεχίζω,με παρουσιαστές τηλεθέασης,που πριν πεθάνουν θα έλεγαν διάφορα για την καταστροφή του πλανήτη.
Συνέχεια έχουν οι πολιτηκοί.Μπους κλπ στα τσακίδια!
Ε τότε θα 'εμφανιζόμουνα',ως Kira!!!(πρωτότυπο ε?).
Φυσικά,ποτέ δεν θα στόχευα κοντινό μου πρόσωπο,για να μην πέσουνε υποψίες..ίσως κανα συγγενή για να θρηνήσω-και να φύγουν τυχών σχηματισμένες υποψείες εις βάρος μου..
Θ α συνέχιζα το έργο μου,σκοτώνωντας τρομοκράτες,κι άλλους εγκληματίες,και... και... ...
ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣΑ ΕΝΑΝ ΚΟΣΜΟ,ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΓΩ ΚΡΙΝΩ ΚΑΛΟΥΣ......!ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ..ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΙΣΩ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΟΥΤΟΠΕΙΑ!!!!!ΩΣ ΝΕΟΣ ΘΕΟΣ!
ΜΟΥΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!
εμ\..οκ...ίσως τον μαθηματικό μου..
και το ζαχόπουλο!!!!!!!!!!!γλίτωσε απ το μπαλκόνι αλλά όχι από τν ΟΒΙ ΤΝ ΑΡΧΩΝ ΤΟΥ ΟΥΤΟΠΙΚΟΥ ΠΑΡΩΝΤΟΣ
κι αν ΑΝ λεω ομπι εκανες καποιους δυσαρεστημενους ως βασιλιας δν θα σε εγραφαν αυτοι στο ντεθ νοουτ τους?
mystyrios- Pure Blood
- Αριθμός μηνυμάτων : 810
Ημερομηνία εγγραφής : 30/06/2008
Τόπος : Kaisarianh
FIRMANI opws panta....... έγραψε:μν τν βιδώνεις μν τν βιδώνεις!!!
Devix- Duke
- Αριθμός μηνυμάτων : 74
Ημερομηνία εγγραφής : 22/06/2008
Τόπος : Αθήνα
gt 8a me grapsei sto death note?
mystyrios- Pure Blood
συγνωμη ντοροθυ αλλα δν εισαι πια στο κανσασ!ωχ κατσε γραψε λαθοσ αυτο ειναι μαγος του οζ...λοιπον...χεμ χεμ....συγνωμη ομπι αλλα εδω δν ειναι ντεθ νοουτ
mystyrios- Pure Blood
yparxoun kai kalyteroi apo mena...pou 3eroun olo to ergo ape3w...etsi dn einai firm?
mystyrios- Pure Blood
kai auton...alla kai kapoion allon...etsi firmani?
mystyrios- Pure Blood
ma dn to ktlvte?loipon afoudn to ktlvte 8a paiksoume paixnidi.....to onoma tou einai _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _!mantepste loipon!
mystyrios- Pure Blood
oxi,oxi...ALLOS eipa re koufoi!ALLOS...ALLOS,ALLOS,ALLOS....
mystyrios- Pure Blood
dn ftaiw egw pou eisoun 8-9 metra makria otan milages kai milages kai ypervolika xamhlofona,pou etrize to podhlato m se kapoia fash kai pou synexws trizoun ta frena s!
mystyrios- Pure Blood
dn trizoun ta frena m aplws metadidoun enan ypervolika o3h hxo otan frenarw kai afto to kanei mono to pisw freno!!!!egw ti ftaiw pou to podhlato einai koudounisto?????
nai esy ftais
mystyrios- Pure Blood
telika dn t vrhkate akoma?elate eukolo einai..
mystyrios- Pure Blood
Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
Σελίδα 1 από 2
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης