Η θυσία για το KH: BBS
3 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
Η θυσία για το KH: BBS
ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΠΟΛΛΟΙ ΕΙΔΗ ΞΕΡΕΤΕ..
ΠΗΡΑ PSP!
και τώρα θα περιμένω τον νέο τίτλο..χαχα!
Και να ρωτήσω κάτι πολύ hot..
Ποια είναι η μεγαλύτερη θυσία που έχετε κάνει για το kh?
Εγώ τα 190€!!!!!
ΠΗΡΑ PSP!
Εγώ τα 190€!!!!!
Απ: Η θυσία για το KH: BBS
egw kontepsa na kapsw to pc mou exasa toses wres gia na perimenw na pe3i kanonika gt 3 wres dikesmou einai 10 lepta dikamou kai pira kai nea mnimi sto pc 20 ase min po kai ta cd pou ekapsa katala8os mexri na to valo mesaObi έγραψε:ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΠΟΛΛΟΙ ΕΙΔΗ ΞΕΡΕΤΕ..
ΠΗΡΑ PSP!
Εγώ τα 190€!!!!!
η μεγαλήτερη θυσία που έκανα ποτέ για kh ήταν οι σκληρές οικονομίες 5 μηνών για το kh1 και μόλις έφτασα στα 60 ευρώ πήγα στο κατάστημα να το αγοράσω κι ανακάλυψα ότι είχε γίνει πλατινένιο και η τιμή είχε πέσει 20 ευρά!!!και μετά περίμενα ένα ολόκληρο απόγευμα και το παιξα το επόμενο πρωί!!!πάλι καλά που ήταν καλοκαίρι!!!!!!!!!!!
sinkrinete to dikosou me to dikomou se esena emian kai 40 euro stin tzepiFIRMAni opws panta....... έγραψε:η μεγαλήτερη θυσία που έκανα ποτέ για kh ήταν οι σκληρές οικονομίες 5 μηνών για το kh1 και μόλις έφτασα στα 60 ευρώ πήγα στο κατάστημα να το αγοράσω κι ανακάλυψα ότι είχε γίνει πλατινένιο και η τιμή είχε πέσει 20 ευρά!!!και μετά περίμενα ένα ολόκληρο απόγευμα και το παιξα το επόμενο πρωί!!!πάλι καλά που ήταν καλοκαίρι!!!!!!!!!!!
εδώ ρωτάει ποιά ήταν η μεγαλύτερη θυσία π κάναμε για το kh όχι να τις συγκρίνουμε
aaaa ok paw pasw (min pis el paso pali)FIRMAni opws panta....... έγραψε:εδώ ρωτάει ποιά ήταν η μεγαλύτερη θυσία π κάναμε για το kh όχι να τις συγκρίνουμε
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης